Spring naar content

Toerist in Breda

Toerist in Breda

Op bezoek in Breda of de toerist in eigen stad aan het uithangen? Ga helemaal uit je plaat met de verschillende activiteiten die wij te bieden hebben en ontdek ondertussen de schoonheid die Breda van onze stad. Zo is Breda enorm trots op haar Singels, waarop je urenlang kan rondvaren door zowel de binnenstad als de prachtige natuur in het buitengebied, een must do voor elke toerist! Maar ook verschillende wandel- en fietsroutes langs prachtige bezienswaardigheden van toen en nu, leiden jullie graag rond door onze gezellige en mooie stad. Zijn jullie op zoek naar net iets meer dan varen, wandelen of fietsen? Kijk dan eens bij de diverse stadsactiviteiten om Breda op een speelse en creatieve manier te ontdekken.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Vraag hier je offerte aan!

Bij Uit je plaat beleef je het perfecte dagje uit. In de binnenstad van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Vraag hier je offerte aan!

Bij Uit je plaat beleef je het perfecte dagje uit. In de binnenstad van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Wat te doen als toerist in Breda

Breda is een prachtige stad met een enorm aanbod voor de toeristen! Juist dat maakt het lastig om de juist keuzen te maken in deze mooie en leuke stad! Precies om die reden helpen wij jullie hiermee op weg! Geniet op het Bredase water, wandel door de prachtige binnenstad of ga op pad met een elektrische Beachin Cruiser!

Ontdek de Bredase Singels

Met een bootje het water op is een ‘must do’ als je in Breda bent. Zelfs onze echte Bredanaren weten lang niet hoe mooi hun stad is vanaf het water. Wie denkt Breda al te kennen en nog niet heeft gevaren, heeft de aller mooiste plekken nog niet ontdekt. Kruip zelf achter het roer en vaar je gezelschap, aan de hand van een routekaart, rond om Breda. Ook voor de sportievelingen, is er een uitkomst op het water: suppen. Ook zeker een aanrader om de Singels van Breda te ontdekken op je eigen tempo.

De wandeltoerist in Breda

Wij bieden verschillende wandelingen aan voor de toerist die Breda op een leuke manier wil ontdekken. Denk hierbij aan wandeltochten met een portable platenspeler, met verschillende routekaartjes of kaartjes met dillema’s om te zorgen voor genoeg gespreksonderwerpen tijdens de wandeltocht. Ook zéér geschikt voor de toerist in eigen stad of de Bredanaar met bezoek!

Fietsen in- en rondom Breda

Toe aan een sportieve dag in Breda? Wij bieden verschillende fietstochten aan om Breda én de prachtige omgeving rondom Breda te leren kennen. Voor de toerist in eigen stad of de fiets-vakantiegangers zijn de routes af te leggen op je eigen fiets, voor de fietsloze toerist zijn er bij ons eventueel elektrische fietsen te huur. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende lengtes van de route. Zo is het voor ieder gezelschap leuk om te doen.

Stadsactiviteiten in Breda

Toe aan iets meer dan enkel een rondvaart, een wandeling of een fietsroute? Onze stadsactiviteiten bieden enorm veel plezier en mogelijkheden. Zo kunnen jullie gaan voor een spannende teambuildingsactiviteit om te kijken wie van jullie het meest out of the box kan denken, maar zijn er ook meerdere opties om jullie tijd in Breda nét iets spectaculairder te maken.