Spring naar content

Wandelen in Breda

  • Beste binnenstad van Nederland
  • Leuke en historische routes
  • Op pad met een draagbare platenspeler

Wandelen in Breda

Zijn jij en je gezin, vrienden of partner graag in de buitenlucht en willen jullie Breda op een ontspannen manier ontdekken? Trek je wandelschoenen aan en ga heerlijk relaxed wandelen door de mooiste binnenstad van Nederland! In een rustig tempo kun je de mooie bezienswaardigheden en omgeving van Breda goed in je opnemen. Uit Je Plaat Breda biedt verschillende leuke opties aan om Breda te voet te ontdekken. Ga bijvoorbeeld op pad met een platenspeler voor de Muziekroute of speel gedurende jullie tocht een spannend escape spel!

3X7A3805-1
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Lopen in Breda

Zijn jij en je gezin, jij en je partner of kom je met vrienden graag in de buitenlucht en ben je op zoek naar een leuke ontspannen manier om Breda te ontdekken? Trek je wandelschoenen aan en ga op pad door de mooiste binnenstad van Nederland! Lopen door Breda is de meest ontspannen manier om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. In een rustig tempo kun je de mooie bezienswaardigheden en omgeving van Breda goed in je opnemen. Er is geen betere manier om Breda te verkennen dan te voet!

Wandelroutes in Breda

Uit Je Plaat Breda biedt verschillende leuke wandelroutes door Breda aan om de stad te voet te verkennen. Zo kun je op pad gaan met een draagbare platenspeler en heerlijk ontspannen naar een plaatje luisteren in ons mooie Valkenbergpark, maar het is ook mogelijk om Breda spelenderwijs te leren kennen met een spannend Escape waarbij jullie de binnenstad van Breda al lopend ontdekken.

Kroegentocht door Breda

Breda is een bourgondische stad en dat kenmerkt zich door de vele terrassen en gezellige cafeetjes in de stad! Wandelend door Breda kom je langs veel van deze mooie terrasjes die Breda te bieden heeft! Kies het beste plekje uit en geniet van een heerlijk Bredaas biertje! Vooral het Bredaas Rondje is een erg leuke activiteit waarbij je jouw eigen Bredaase kroegentocht kan samenstellen!