Spring naar content

Coronaproof

  • Uitjes op afstand
  • Buiten in de frisse lucht
  • Veel mogelijkheden!

Leuke uitjes in corona tijd!

Ook met de huidige Coronamaatregelen zijn er nog steeds erg veel mogelijkheden om een leuke dag te beleven. Door onze ruime boten, ons ruime terras bij BAAI en de vele stadspellen zijn er nog steeds veel mogelijkheden voor een leuke dag weg bij ons! Ga lekker zelf het water op, loop in kleine groepen door de Bredase binnenstad, geniet op ons ruime terras of aan boord van onze ruime sloepen in de buitenlucht! Zowel voor grote als voor kleine groepen hebben we een breed aanbod van veilige uitjes in de buitenlucht!

Er zijn geen arrangementen gevonden, probeer een andere categorie...

3X7A3805-1
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Varen in Breda met Corona

Ook met de huidige coronamaatregelen bieden wij leuke en veilige uitjes en veilige rondvaarten aan in Breda. Hierbij kijken we steeds naar alle corona maatregelen en passen we onze activiteiten daarop aan. Zo hebben we extra veiligheidsmaatregelen genomen om op een veilige manier tijdens corona ook leuke uitjes aan te bieden. Denk hierbij aan extra hygiëne maatregelen, extra afstand aan boord en proberen we de uitjes zo te plannen dat er nooit te veel personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Ook aan boord hebben we door middel van stickers duidelijk de zitplaatsen aangegeven, zodat je altijd gemakkelijk afstand kan houden aan boord.

Veilige uitjes in de buitenlucht in Breda

Vrijwel al onze activiteiten en uitjes vinden plaats in de buitenlucht. In de buitenlucht vinden veel minder besmettingen plaats en zijn veel uitjes volledig veilig! Daarbij heb je alle ruimte om afstand te behouden van anderen en kan je in kleine groepjes op pad! Op deze manier kunnen we op een veilige manier een leuk uitje organiseren voor jullie! Ook op het Bredase water kan je goed afstand houden zodat je op een veilige manier kan varen in tijden van Corona.

Uitjes op afstand in Breda

Zowel op onze boten als bij BAAI hebben wij de mogelijkheid om veel afstand tot elkaar te houden! Het is voor ons dan ook geen probleem om 1,5m afstand te houden aan boord of op ons ruime coronaterras! Momenteel kan je met groepen van 18 personen terecht op één sloep en in het geval van een grotere groep zorgen wij er gewoon voor dat je met meerdere sloepen bij elkaar vaart op een veilige manier! Ook bij onze ontvangstlocatie BAAI kunnen we goed deze afstand houden.