Spring naar content
Waar wil je informatie over?
Activiteiten
Uit Je Plaat Muziekroute
Uit Je Plaat Fietstour Compleet
Uit Je Plaat Fietsroute
Escape City Game
Bredaas Rondje
Crazy 88
Uit Je Plaat Ontdekkingsroute
Suppen in Breda
Fietsen in Breda
Uit Je Plaat Fietstour Compleet
Uit Je Plaat Fietsroute
Elektrische Beachin Cruisers huren
Wandelen in Breda
Uit Je Plaat Muziekroute
Bredaas Rondje
Uit Je Plaat Ontdekkingsroute
Varen in Breda
Suppen in Breda
Zelf varen in Breda
Openbare rondvaart in Breda
Coronaproof
Escape City Game
Crazy 88
Zelf varen in Breda
  • Jouw groep

  • DD slash MM slash YYYY
  • Jouw gegevens

Varen in Breda

  • Verschillende mogelijkheden op het water
  • Zelf varen zonder vaarbewijs!
  • Prachtig vaargebied door centrum en natuur

Varen in Breda

Breda is prachtig en we zijn dan ook enorm trots op onze stad. Maar waar we nog trotser op zijn, zijn de geweldige Bredase Singels waar we met onze luxe sloepen doorheen mogen varen. Varen in Breda is een bijzonder mooie ervaring en die delen we dan ook graag met jullie. Van zelf varen tot suppen of van een openbare rondvaart tot een luxe groepsboeking! Op het Bredase water is van alles mogelijk om van jullie dagje uit iets speciaals te maken.

Alys bijgesneden
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Zelf Varen in Breda

Zelf Varen door Breda is een echte aanrader! Jullie bepalen zelf de route en de snelheid en gaan aan de hand van een routekaart door de Singels op zoek naar de verschillende bezienswaardigheden in Breda. Deze Zelf Varen boten zijn bedoeld voor de kleinere gezelschappen en zijn direct te reserveren op de Zelf Varen website: www.zelfvarenbreda.nl. Op deze website is ook alle verdere informatie te vinden over de zelf te varen sloepjes. Voor deze boten is geen vaarbewijs nodig!

Suppen in Breda

Je kan er bijna niet meer omheen, in elke stad kan je tegenwoordig suppen! Suppen is helemaal in opkomst omdat het niet alleen een enorm leuke manier is om de Bredase Singels te verkennen, maar het is ook nog eens een hele goede workout! Suppen in Breda is erg leuk en bieden we vanuit Uit Je Plaat uiteraard ook aan!

Arrangementen aan boord in Breda

Naast de mogelijkheden om zelf het Bredase water op te gaan, heb je in groepsverband ook de mogelijk om aan boord te stappen bij één van luxe sloepen van Bootje Varen Breda. Aan boord van deze boten bieden wij vele arrangementen aan boord aan. Variërend van een BBQ of tapas op de boot, koude drankjes op de sloep of een unieke lunch op het water. De drankjes op de sloep worden de gehele boottocht koud geserveerd in mooie champagnekoelers met crushed ice. Zo zijn jullie de gehele rondvaart voorzien van ijskoude drankjes. Bij onze diners aan boord genieten jullie de hele boottocht door Breda van heerlijke hamburgers aan boord, een fijne BBQ op het water of tapas op jullie sloep! Kortom: alle benodigdheden voor een geweldige, compleet verzorgde vaartocht op het water in Breda

Opstaplocatie BAAI

Al onze activiteiten op het Bredase water vertrekken bij BAAI Breda. Naast onze opstaplocatie is BAAI ook een erg sfeervolle horecalocatie in Breda. Het leent zich er perfect voor om voorafgaand aan de rondvaart een warm of koud drankje te drinken om de dag gezellig te beginnen. Een prachtige plek aan het water voor een hapje of een drankje en de vertreklocatie van jullie boottocht door Breda!