Spring naar content

Fietsen in Breda

  • Ontdek Breda en zijn omgeving
  • Unieke elektrische Custom e-bikes
  • Geniet onderweg van mooie plaatjes!

Fietsen in Breda

Wanneer het in Nederland mooi weer is, springen we graag met zijn allen op de fiets. Breda wordt omringd door prachtige natuur en wij bieden jullie verschillende mooie fietsroutes aan. Je fietst door groene bossen, paarse heiden, leuke dorpjes met een rijke geschiedenis en uiteraard gezellige terrasjes!

Onderweg kom je genoeg leuke horecatentjes tegen waar je even heerlijk af kan koelen met een koud drankje, een warme hapje kan bestellen, maar waar je uiteraard kan genieten van een plaatje op jullie draagbare platenspeler!

Er zijn geen arrangementen gevonden, probeer een andere categorie...

3X7A3805-1
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Fietsen in Breda en omgeving

Breda wordt omringd door prachtige natuur en er zijn dan ook veel mooie fietsroutes te vinden in Breda. Weinig steden kunnen immers, net als Breda, zeggen dat ze in het midden van 4000 hectare natuurgebied liggen. Je fietst door het Markdal, door het Mastbos, langs rivier de Mark maar natuurlijk ook langs de bekende Koepelgevangenis, ’t Spanjaardsgat en ’t mooie Ginneken! Al met al een fietsroute langs vele bezienswaardigheden in en rondom Breda!

Horeca langs fietsroutes in Breda

Breda is een Bourgondische stad en dat zie je terug in het aantal terrassen in en rondom de stad! Gedurende jullie tocht door Breda kom je meer dan genoeg leuke horecatentjes tegen waar je even heerlijk af kan koelen met een koud drankje en wellicht zelfs nog onder het genot van een heerlijk hapje.

Fietsen op custom e-bikes door Breda

Uit Je Plaat Breda biedt verschillend opties aan om de stad fietsend te verkennen. Dit kan natuurlijk op je eigen fiets, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot het huren van unieke custom e-bike. Op deze Beachin Cruisers van New Cool Electric wordt fietsen echt een uitje! Zonder enige moeite fiets je een prachtige fietsroute van 35 kilometer door de Bredase omgeving.

Uit Je Plaat gaan op de fiets

Bij Uit Je Plaat staat de platenspeler centraal! Wil jij je fietstour dus graag wat uitbreiden? Kies er dan voor om één van onze complete fietsarrangementen te boeken en ga met een van onze draagbare platenspelers op pad, stop onderweg bij verschillende horecalocaties en geniet uiteraard van wat heerlijke plaatjes. Je fietst langs de mooiste plaatjes en luistert tegelijk naar de mooist plaatjes!

Kijk hier voor een compleet overzicht van de verschillende mogelijkheden en fietsroutes die we aanbieden in Breda.