Spring naar content

Familie-uitje

Familie-uitje in Breda

Tijd om met jullie familie of gezin weer eens helemaal uit je plaat te gaan? Breda leent zich hier perfect voor en heeft jullie enorm veel te bieden. Zo is Breda enorm trots op haar Singels, waarop je urenlang kan rondvaren door zowel de binnenstad als de prachtige natuur in het buitengebied. Maar ook verschillende wandel- en fietsroutes langs prachtige bezienswaardigheden van toen en nu, leiden jullie graag rond door onze gezellige en mooie stad. Zijn jullie op zoek naar net iets meer dan varen, wandelen of fietsen? Kijk dan eens bij de diverse stadsactiviteiten om Breda op een speelse en creatieve manier te ontdekken.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Vraag hier je offerte aan!

Bij Uit je plaat beleef je het perfecte dagje uit. In de binnenstad van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Vraag hier je offerte aan!

Bij Uit je plaat beleef je het perfecte dagje uit. In de binnenstad van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Familie uitje op het water

Met een bootje het water op is een ‘must do’ in Breda. Zelfs de gezinnen die in Breda geboren en getogen zijn, weten half nog niet hoe mooi hun stad is vanaf het water. Wie denkt Breda te kennen en nog geen bootje heeft gevaren, mist nog een van de mooiste plekken. Kruip zelf achter het roer of stap aan boord van een van de openbare rondvaarten. Ook voor de wat sportievere families, is het bijvoorbeeld tijdens een neven- en nichtendag leuk om het water op te gaan. Een aanrader is dan zeker een rondje op een sup. Dé nieuwe hype op het water.

Gezinswandelingen en meer

De ‘saaie’ standaard wandelingen beu en toe aan iets anders? Wij bieden verschillende wandelingen aan voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Zo is het voor het hele gezin leuk om de stad te leren kennen op een andere manier. Denk hierbij aan wandeltochten met een portable platenspeler, met verschillende routekaartjes of kaartjes met dillema’s om te zorgen voor genoeg gespreksonderwerpen tijdens de wandeltocht. Kortom, aanbod voor jong en oud.

Fietsen in- en rondom Breda

Toe aan een sportieve familiedag? Wij bieden verschillende fietstochten aan om er eens even lekker uit te gaan met het gezin of jullie familie. Zowel de highlights van de binnenstad als de prachtige natuur van Breda en omgeving komen voorbij in de verschillende routes die we aanbieden. De routes zijn af te leggen op je eigen fiets of jullie kunnen eventueel een elektrische fiets huren bij ons. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende lengtes van de route. Zo kan elk familielid deelnemen.

Stadsactiviteiten in Breda

Toe aan iets meer dan enkel een rondvaart, een wandeling of een fietsroute? Onze stadsactiviteiten bieden enorm veel plezier en mogelijkheden. Zo kunnen jullie gaan voor een spannende teambuildingsactiviteit om te kijken welk familielid het meest out of the box kan denken, maar zijn er ook meerdere opties om jullie familiedag of gezinsuitje nét iets spectaculairder te maken.